WILD OAT (Erdei rozsnok)

Kulcsszavak: bizonytalanság afelől, hogy melyik a helyes út

„Azoknak, akiknek ambícióik vannak életükben valami rendkívülit véghezvinni, akik sok tapasztalatra vágynak, és mindent élvezni akarnak amire csak lehetőségük nyílik, hogy az életet teljes egészében befogadják. Az a nehézségük, hogy nehezen döntik el milyen elfoglaltságot válasszanak. Bár ambícióik erősek, mégsem éreznek elhivatottságot egyetlen területen sem. Ez késlekedést és elégedetlenséget okozhat.”

(Dr. Edward Bach: A tizenkét gyógyító)

A Wild Oat azoknak segít, akik választás elé érkeztek az életükben, és nem tudják, mitévők legyenek. Döntéshozatallal van kapcsolatban, sorsdöntéssel, vagy munka-, pályaválasztás időszakában nyújthat segítséget.

Pozitív Wild Oat – állapotban letisztult elképzelések alakulnak ki arról, hogy mit kezdjen az ember az életével. Építő jellegű gondolatok, törekvések jelennek meg, így képes dönteni sorsáról. Adottságait előnyösen használja, felismeri a különlegességét. Rátalál életcéljára és mérlegli a megvalósításhoz alkalmas lehetőségeket. Képes rá, hogy egyszerre több dolgot csináljon sikeresen és azokat egy felsőbb célkitűzésnek rendelje alá.