Rescue

Bach doktor létrehozott egy vészhelyzetekre való kombinációt, mely öt virág kivonatát tartalmazza: Impatiens (Nebáncsvirág), Star of Bethlehem (Ernyős madártej), Cherry Plum (Cseresznyeszilva), Rock Rose (Vadrózsa) és Clematis (Erdei iszalag).Érdemes mindig magunknál tartani egy kis üvegcsét vészhelyzet esetére.

A RESCUE keverék azonnali segítséget nyújthat az élet mindennapi kihívásaiban és stresszes szituációiban. Gyengéden segít a feszültség oldásában, harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, így elősegítve a test öngyógyító folyamatának beindulását. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak és növényeknek is.

Hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával: baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem izgatott lelki állapot esetén: vizsga, állásinterjú, esküvő, kellemetlen esemény előtt: fogorvos látogatás, állatorvos krízis vagy traumás állapot fennállásakor: gyász, válás, munkahely változtatás.

Rövid idővel a bevétel után a RESCUE (Elsősegély) keverék érzelmileg stabilizál, enyhíti a testi, lelki feszültséget és reményt ad. Ezért ajánljuk, hogy mindig tartson a táskájában vagy autójában egyet a Original RESCUE (Elsősegély) keverék valamelyik formulájából.

A RESCUE keveréket bármilyen megterhelő helyzetben használhatjuk. Hiszen harmonizálja a félelmet, kitűnően kezeli a szorongást, az idegességet, és általában helyreállítja az egyensúlyt. Azonnal aktiválja a szervezet öngyógyító erejét.