Lady Nada

 

Lady Nada, az Átváltozás Istennője 

Ő segíti a spirituális, azaz belső Útját járó Nőt abban, hogy közelebb kerüljön saját, személyes igazságához. Hiszen az Isteni Bölcsesség a belső igazság megtapasztalásából és elfogadásából születik.

A Fénymesternő a rózsaszín fénysugár energiájában segít abban, hogy hallhatóvá válljon számunkka belső hangunk, lelkünk hangja. Támogatva ezzel a szeretettel történő gyógyulást, a szívünk sérüléseit. A legmélyebb szinteken is áttranszformálja a bennünk maradt negatívumokat pozitívumokká. Amint megengedjük, hogy személyiségünk negatív aspektusai felemésztődjenek a bennünk lévő isteni fény ragyogásában, úgy az Univerzumból felénk áradó energiákat is kellemesebbnek tapasztalhatjuk meg. Lady Nada jeleníti meg a feltétel nélküli szeretet legmagasabb vibrációját.

A Fénymesternő a Hold minőségeivel is kapcsolatban áll, így segít újraaktiválni a bennünk élő Nő finom, gyengéd, simogató lágyságát, amint a nőiségünk ébredésének folyamatát támogatja.

"Szerencsésnek mondhatja magát az, akit az Úrnő keze megérint, mert az asztrál sík segítségét fogja érezni. Ez annyit jelent, hogy bármilyen kudarcot könnyen el tud viselni, hiszen az idealizmus sugara segít a viharokat könnyen átvészelni."