Egyéni konzultáció

"A szabadság megtanulása az élet talán legnagyobb leckéje. Szabaddá válni élethelyzetektől, a környezettől, más személyektől és legfőképpen önmagunktól."

(Dr. Edward Bach)

Amikor személyesen találkozunk átbeszéljük életed aktuális történéseit azért, hogy fel tudjuk tárni a problémák megoldása felé vezető utat. Amikor világosan látszik az elakadás életed jelen szakaszában, akkor kezdődhet meg a továbblépés egy olyan irányba, amely várhatóan megnyugvást, javulást, fejlődést eredményez.

Egyre inkább növekszik belső igényünk arra, hogy életünk mind több területén éljünk úgy, ahogy szívünk mélyéről vágyunk. Ám legtöbbször szembekerülünk régi beidegződéseinkkel, viselkedésmintáinkkal, illetve a társadalmi konvenciókkal, melyek nagyban béníthatnak minket abban, hogy megtegyük a megfelelő lépéseket életünk jobbá tételéhez.

A BíborSzigeten igyekeztünk olyan hangulatot, környezetet teremteni, amelyben azt érezheted, hogy itt végre önmagad lehetsz, hogy itt végre Te vagy a fontos és nem kell semmilyen külső elvárásnak megfelelned. Ebben az önmagadra szánt időben és környezetben megtalálhatod azt az irányt, amelyben végre harmóniába kerülhetsz lelkeddel, belső vezetőddel és elindulhatsz egy nyugodtabb, szabadabb úton.

A terápia része egy személyre szabott keverék elkészítése a megfelelő Gyógyírekkel, amely alkalmazása során feloldódhatnak azok a blokkok, amelyek a jelenedben akadályt képeznek és valódi változásokat indíthatnak be életedben.

 

Egyéni konzultáció eredeti Bach-virágeszenciákkal: 10000 Ft

Egyéni konzultáció: 7000 Ft (Bach-virágeszenciák nélkül)

Egy újabb keveréküveg elkészítése konzultáció nélkül: 4000 Ft

ColorSomatic kezelés: 10000 Ft / alkalom

Aura-Soma konzultáció: 7000 Ft

Szín- és stílustanácsadás: 20000 Ft