Aura-Soma

 

 

"Te vagy a szín, amit választasz."

                                                       Vicky Wall

Az Aura-Soma színgyógymód egy ősi terápia. Vicky Wall segítségével született, aki szakképzett gyógyszerész volt. Az Egyensúlyüvegek egy eleven, folyamatosan fejlődő rendszert alkotnak, melyek segítenek megnyitni a tudatossághoz és a gyógyuláshoz vezető kapukat.

Az Aura-Soma a holisztikus gyógyításról szól, egyszerre gyógyítja testet, tudatot és a lelket. „Nem-beavatkozó” terápiás rendszer, hiszen a kliens maga választja ki a számára megfelelő gyógyírt. Az Egyensúly palackok lehetővé teszik a színek nyelvén keresztül, hogy ráébredjünk kik vagyunk. Az Aura-Soma összekapcsolja a fényt a testtel; a bennünk élő „Fénylényből” és a minket körülvevő fényből szőtt energiákról szól.

 

„Kerestem és kutattam, eljutottam egészen az idők kezdetéig, és ott rátaláltam a feledés homályában arra, aminek az új időkben újra meg kellett születnie.”

Vicky Wall

Az Aura-Soma konzultáció során a kliens négy Egyensúlyüveget választ, ezen üvegek üzenetein keresztül nyílik rálátásunk arra, hogy a Lélek hol tart éppen a saját evolúciós folyamatában.

Az Aura-Soma azoknak szól, akik „szeretnének visszaemlékezni önmagukra…”, ehhez a színek, azaz a fény a kulcs.