Átalakulás időszaka

A Létezés célja, hogy teljesen tudatára ébredjünk a magasabb spirituális erőknek, teljesen magunk mögött hagyva a materiális világszemléletet.

Az új nemzedéknek már az új, tudatos energiában kell felnőniük, hiszen Ők már ezt a rezgést hordozzák.

A váratlan intuíciók és véletlenek csodásan megmutatják utunkat a Létezésben. Az új energiában, az új tudatosságban felfedezhetjük a bennünk lakó isteni hangját, megtalálhatjuk a kapcsolatot a Forrással, hogy életünk még szebb és jobb legyen. Miközben egyre inkább felfedezzük ezt a lelkesítő, energiát adó kapcsolatot Valódi Lényünkkel egyre inkább észrevesszük, hogy gondolataink, hiteink is átalakulnak, hozzájárulnak álmaink, életcélunk megvalósulásához.

A régi beidegződések, sérelmek, minták megváltoztatása nem könnyű feladat; idő és türelem kell hozzá. Az Úton többször is érezhetjük, hogy ott tartunk, ahonnan elindultunk. Teljesen normális dolog ez addig, amíg meg nem tanuljuk fenntartani saját Lényünk energiaszintjét egy már magasabb rezgésen.

Mindig legyünk éberek! Figyeljük a szinkronicitás apró jeleit, a rejtélyes véletleneket, amelyek egy pillanat alatt előállhatnak és új mederbe terelhetik életünket. E titokzatos folyamatok érzékelésére, vagyis a "jelentős véletlenekre" már Carl Gustav Jung svájci pszichológus is komoly figyelmet fordított.