Állandó programok

Szeretettel Köszöntelek Kedves Látogató!

Ha benéztél hozzánk bizonyára nemcsak a tested külső egyensúlya, hanem lelked harmóniája is fontos számodra. Valószínűleg már tudod, hogy a szépség, az egészség, a nyugalom belülről fakad és szeretnéd megőrizni, illetve helyreállítani ezt az egyensúlyt. A BíborSzigeten különböző lehetőségeket kínálunk ahhoz, hogy e harmónia megjelenjen életed mindennapjaiban.

E gyengéd módszerek sikeresen rámutatnak a jelenedben felmerülő diszharmónia okára, általuk megláthatod miben kell változnod, változtatnod ahhoz, hogy a harmónia ismét beköltözzön életedbe. Aktivizálják a szervezet öngyógyító képességét, ám a belső munkát Neked kell elvégezned ahhoz, hogy megleld valódi lényedből fakadó belső egyensúlyod.

 

A KristálySzigten a kristályok hatalmas ereje, finom éteri rezgése tiszta erőteret biztosít számunkra, melyben megtapasztalhatjuk a meditáció során a valóságok magasabb, finomenergiákkal teli dimenzióit. Itt biztonságosan elmerülhetsz Önmagad mélységeiben..

"A gyógyulás alapjában véve a bennünk lakó harmóniára való emlékezés, hogy megint úgy éljünk, ahogy a teremtés eredetileg akarta."

(Kurt Tepperwein)

 

Egyéni tanácsadás:

Bach-virágterápia konzultáció

Aura-Soma konzultáció, névelemzés

ColorSomatic kezelés

Szín-és stílustanácsadás

 

Kiscsoportos kurzusok:

Lélekszín Kreatív Workshop

Anti-aging, avagy a fiatalság forrása az öregedés folyamatában

 

A BíborSziget jelenleg fizikai szinten nem elérhető, mert átalakul... :)